BEMUTATKOZÁS

Üdvözlöm! Fekete Árpád vagyok.

Engedje meg, hogy elmeséljem Önnek az utat, amely KIÚT MÓDSZERHEZ vezetett.

Műsorszervezőként hosszú éveket eltöltve a szórakoztató iparban, életem egy váratlan fordulata az Egyesült Államokba vetett. 17 évet éltem Kaliforniában. Második házasságom felbomlása után kezdtem realizálni, hogy valamit nem jól csinálok.

Fokozatosan rájöttem, hogy egész addigi életemben önző, arrogáns, másokat kihasználó, ostoba, felületes alak voltam. Ösztöneim, hangulataim és a másoknak való megfelelés vágya irányítottak. Teljes tudattalanságban éltem, az ego-m dominálta minden tevékenységemet. Az események csak megtörténtek velem mindenfajta befolyásolás lehetősége nélkül. Kudarcok és konfliktusok vettek körül.

Egyre inkább nyilvánvalóvá vált előttem, hogy haladéktalanul változtatnom kell. Szerencsémre ekkor került a kezembe Eckhardt Tolle: A most hatalma című könyve, ami irányt adott kiútkeresésemnek. Spirituális szerzőket olvastam, meditáltam. Később hinni, érezni kezdtem, hogy képes leszek kontrollálni életemet. Elhagytam a húsevést, vegetáriánus lettem, rendszeresítettem testedzéseimet.

Folyamatosan tanulva, meditálva, 5-6 év teljes visszavonultság után intuícióimtól különös üzenetet kaptam. Rájöttem: a leszűrt tanulságaimat meg kell osztanom, segíteni azokon akik valamilyen okból hasonlóan elakadtak életükben. San Franciso egyik elővárosában, La Fayette-ben a további évek során elvégeztem egy magániskolát ahol életmód- vezetési tanácsadó szakembereket képeznek holisztikus megközelítésben. Az iskola elvégzése után még sokáig nem éreztem magam késznek a munka elkezdésére. Néhány rákövetkező évben pszichológiát tanultam, tudományos könyveket olvastam. Érzésem szerint végül így váltam képessé kiteljesíteni látókörömet.

Munkám, az általam kínált szolgáltatás másik, talán fontosabb része: a sokévi meditáció, tudatosítás, értés révén bennem megjelenő elfogadás és szeretet, aminek átadását központi küldetésemnek tartom és aminek kisugárzását remélem már első találkozásunkkor Ön is érezni fogja.

Comments are closed