TANÁCSADÁS

Tanácsadás program

A KIÚT programra épülő tanácsadás átöleli az élet legfőbb területeit, és ami a legfontosabb:

TELJESEN EGYÉNRE SZABOTT!

Az Ön étkezési, testmozgási szokásainak és fizikai lehetőségeinek ismeretében segítek megtalálni és beállítani az Önnek optimális diétát, és szabadidős mozgási tevékenységeket. A testi jó közérzet jelentőségét nem kell különösebben hangsúlyozni. A fizikai vitalitás olyan alap amelyre életünk minden aspektusa épül.

A TELJES KÖRŰ MEDITÁCIÓS TANÁCSADÁS szintén része a KIÚT módszernek. Több mint 10 éves meditációs praktizálás után, minden szempontból segíteni és ajánlani tudom ennek az ősi gyógymódnak a beépítését az Ön életébe.

Célok

A módszer ismertetéséből bizonyára kitűnik, hogy gyakorlati, racionális úton szeretném segíteni Önt problémái megoldásában.

Remélhetően azt is érzékeltetni tudtam, hogy senki de senki nem tudja orvosolni azokat csakis és kizárólag Ön!

Önnek kell LÁTNI, ELLENÁLLNI, és nem bedőlni a fogyasztói rendszer dörzsölt módszereinek, a szűkebb-tágabb környezetben élő emberek manipulációinak, hangulatváltozásainak.

Önnek kell gondoskodnia, fokozottan ügyelnie az étkezési, mozgási, testi szükségleteinek kiegyensúlyozott ellátásáról. Ennek fontosságát nem győzöm hangsúlyozni!!!

Miután szinte minden belső problémánk egyfajta konfliktus következménye környezetünkkel, célom rábírni Önt, ne vegye túl komolyan a többnyire eltúlzott érzelmi, szellemi nyomásokat.

Ez az új életlátás, attitűd azután már szinte automatikusan dolgozik önmaga további átalakításán.

 

Ülések

A foglalkozások 50 percesek. Ettől eltérő időtartam előzetes, kölcsönös megállapodás kérdése.

Az első ülés után, a kliens problémáinak ismeretében, javaslatot teszek az együttműködés hosszúságára ami általában 3-6 hónap lehet.

Ha érdekli a program, vagy tanácsadáson szeretne részt venni, az alábbi űrlap kitöltésével érdeklődhet: 

 

ÉRDEKLŐDÉS - JELENTKEZÉS

Comments are closed